Staj Duyurusu

02 Ocak 2024 Salı

Ulusal Staj Programı
Değerli öğrencilerimiz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBIKO) koordinasyonuyla hayata geçirilen ve kamu kurumlarında staj yapmanıza olanak sağlayan Ulusal Staj Programına son başvuru  10 Mart 2024 tarihi olup detaylı bilgi ve başvuru için https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/pages/authentication/login internet adresini ziyaret edebilirsiniz.
Staj sonuçları açıklandıktan sonra öğrencilerimizin aşağıda belirtilen belgeleri staj yapacakları hasteneye onaylatarak Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.
Özel hastanelerde staj yapacak olan öğrencilerimiz başvuruyu doğrudan hastaneye yapacak olup  yine aşağıda belirtilen belgeleri staj yapacakları hasteneye onaylatarak Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine teslim edeceklerdir.

STAJ DUYURUSU
  • 2023-2024 yaz döneminde öğrencilerimizin yapacağı FTR218 (2. Sınıf) ve FTR322 (3. Sınıf) kodlu zorunlu yaz stajlarının başlama ve bitiş tarihleri 08 Temmuz-05 Ağustos 2024 arasında veya 05 Ağustos-02 Eylül 2024 olacak, iki staj yapacak olan öğrenciler için staj başlama ve bitiş tarihi sadece 08 Temmuz-03 Eylül 2024 olacaktır. Bu tarihler dışında farklı bir staja başlama tarihi, yönetim kurulu kararı gereği, kabul edilmeyecektir.
  • Stajlar bütünleme sınavlarından sonra başlayacağı için 08 Temmuz 2024 öncesinde staj başlama tarihi belirlenmemiştir.
  • Staj yapacak olan öğrencilerin Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerinden alacakları "Staj Kabul Formu ve Staj Sözleşmesi" belgelerini;
28 Haziran 2024 tarihine kadar Staj Yapacakları Hastaneye onaylatıp Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde sorumluluk öğrenciye aittir.

Staj belgelerini tamamlayıp staja başlayacak olan öğrencilerin ise;
  • Müstehaklık belgesini: kenan.engin@erdogan.edu.tr adresine e-posta olarak gönderecektir.
    • müstehaklık belgesi (e-devletten alınacak, mail olarak gönderilecek) (belgenin güncel olması gerektiği için gönderilmesi gereken tarih; 08 Temmuz’da staj yapacak olanlar için 08-12 Temmuz 2024 haftası, 05 Ağustos’ta başlayacak olanlar için 05-09 Ağustos haftasıdır.)
  • Staj yapacak olan öğrencilerin SGK işe giriş bildirgeleri staj başlama tarihlerinden bir önceki hafta tamamlanacak olup bildirgelerin çıktısını isteyen öğrencilerin kenan.engin@erdogan.edu.tr adresine mail atmaları halinde en geç staja başladıkları tarihte kendilerine e-posta olarak gönderilecektir.
Staj yapacak öğrenciler staj defteri dolduracaktır, iki staj yapacak olanlar her staj için ayrı ayrı defter dolduracaktır. Staj defteri taratılarak bu duyurunun sonuna eklenmiştir, çıktı alınarak staj sonrası staj defteri şeklinde doldurulacak ve staj yapılan kuruma onaylatıldıktan sonra en geç okulların açıldığı hafta öğrenci işlerine teslim edilecektir. Staj defteri doldurma kurallarına Sitede "Öğrenci" menüsü altındaki  https://ftryo.erdogan.edu.tr/tr/page/staj-yonergesi/2603 linkinden ulaşabilirsiniz..
EK:
  1. Staj defteri için tıklayınız.