Staj Duyurusu

01 Temmuz 2022 Cuma

STAJ DUYURUSU
  • 2021-2022 yaz döneminde öğrencilerimizin yapacağı FTR218 ve FTR322 kodlu zorunlu yaz stajlarının başlama tarihleri 18 Temmuz 2022 veya 01 Ağustos 2022 olacak, iki staj yapacak olan öğrenciler için staj başlama tarihi sadece 18 Temmuz 2022 olacaktır. Bu iki tarih dışında farklı bir staja başlama tarihi, yönetim kurulu kararı gereği, kabul edilmeyecektir.
  • Staj yapacak olan öğrenciler, ilgili stajlarını etkileyen derslerden bütünlemeye kalmaları durumunda staj başlama tarihlerini etkileyeceği için 18 Temmuz 2022 öncesinde staja başlayamayacaklardır (yani staja başlayacak olan öğrencilerin stajlarını etkileyen şartlı derslerden bütünlemeye kalmaları durumunda SGK işe giriş bildirgeleri yapılamayacağı için).
  • Staj yapacak olan öğrencilerin aşağıdaki belgeleri;
    • staj başvuru formu (onaylı),
    • staj sözleşmesi (zorunlu değil),
06 Temmuz 2022 tarihine kadar yüksekokul öğrenci işlerine ulaştırmaları gerekmektedir. Aksi halde sorumluluk öğrenciye aittir.

• Müstehaklık belgesi kenan.engin@erdogan.edu.tr adresine e-posta olarak gönderilecektir.
    • müstehaklık belgesi (e-devletten alınacak, mail olarak gönderilecek) (belgenin güncel olması gerektiği için gönderilmesi gereken tarih; 18 Temmuz’da staj yapacak olanlar için 04-07 Temmuz 2022 haftası, 01 Ağustos’ta başlayacak olanlar için 18-22 Temmuz haftasıdır.)
  • Staj yapacak olan öğrencilerin SGK işe giriş bildirgeleri staj başlama tarihlerinden bir önceki hafta tamamlanacak olup bildirgelerin çıktısını isteyen öğrencilerin kenan.engin@erdogan.edu.tr adresine mail atmaları halinde en geç staja başladıkları tarihte kendilerine e-posta olarak gönderilecektir.
Staj yapacak öğrenciler staj defteri dolduracaktır, iki staj yapacak olanlar her staj için ayrı ayrı defter dolduracaktır. Staj defteri taratılarak bu yazının sonuna eklenmiştir, çıktı alınarak staj sonrası staj defteri şeklinde doldurulacak ve staj yapılan kuruma onaylatıldıktan sonra en geç okulların açılacağı 19-23 Eylül haftasında öğrenci işlerine teslim edilecektir. Staj defteri doldurma kurallarına Sitede http://ftryo.erdogan.edu.tr/tr/page/staj-yonergesi/2603 linkinden ulaşabilirsiniz..
EK:
  1. Staj defteri için tıklayınız.